Informatie

Sponsor

Hatchtech

Clubs

Bezoekadres

Naam: DOVO en GVVV
Sportpark: Panhuis
Straat: Verlengde Sportlaan
Postcode: 3905 AE, Veenendaal  NEDERLAND
Nummer: +31 (0)318-512060 of +31 (0)318-514562
Mail: info@friendshipcup.nl
Maps: Google Maps (klik)
Websites: www.dovo.nl en www.gvvv.nl

 

U kunt sportpark Panhuis op de volgende manieren bereiken:

 • Vanaf de A12, afslag 23 Veenendaal West/Renswoude, volgt u de Rondweg West (N233), neem de vierde weg rechts (De Pionier). Na het passeren van de brug ziet u aan uw linkerzijde sportpark Panhuis.
 • Vanaf de A15, via Rhenen, volgt u de Rondweg West (N233). Na de spoorlijn neemt u de eerste weg links (De Pionier). Na het passeren van de brug ziet u aan uw linkerzijde sportpark Panhuis.
 • Met de trein: stap uit op station Veenendaal West, vanaf daar loopt u in ongeveer vijf minuten naar sportpark Panhuis.

 

Parkeren op wedstrijddagen

Op wedstrijddagen is de parkeerplaats op sportpark Panhuis vaak vol. Hierdoor verwijzen wij u op deze dagen graag naar de andere parkeerplaatsen bij het zwembad en scholengemeenschap ‘Het Perron’. Vanaf daar loopt u enkel door een fietstunnel om het sportpark te bereiken (250 meter). U bereikt deze parkeerplaatsen op de volgende manieren:

 

 • Vanaf de A12, afslag 23 Veenendaal West/Renswoude, volgt u de Rondweg West (N233), neem de vierde weg links (Sportlaan). Aan uw rechterzijde bevinden zich de parkeergelegenheden.
 • Vanaf de A15, via Rhenen, volgt u de Rondweg West (N233). Na de spoorlijn neemt u de tweede weg rechts (Sportlaan). Aan uw rechterzijde bevinden zich de parkeergelegenheden.
 • Spelers- en supportersbussen

  Alle clubs die hun spelers c.q. supporters met bussen vervoeren, krijgen de mogelijkheid deze personen voor het sportcomplex af te zetten. De stewards zullen deze bussen begeleiden naar de bussluis, dit is tegenover de ingang van het uitvak. Wanneer deze sluis vol is, worden de bussen naar de andere kant van de Rondweg West geleid, bij het zwembad en scholengemeenschap ‘Het Perron’.

  De Verlengde Sportlaan moet ten allen tijde dusdanig vrij blijven dat het fietsverkeer zonder hinder zijn doorgang kan vinden. De Verlengde Sportlaan is een doorgaande fietsroute van en naar het centrum van Veenendaal.

  Parkeren naast de fietstunnel is niet toegestaan. Vanaf de afvaltrechter tot bovenaan de Rondweg West mag er niet geparkeerd worden. Dit is een voet- en fietspad en geen parkeerplaats. Ook het parkeren van scooters voor het calamiteitenhek (tussen de fietsenstalling en veld 2) is verboden! Deze ingang moet vrij blijven voor de hulpdiensten.

  Voorkom bekeuringen!

  Het verkeerd parkeren op sportpark Panhuis kan bekeurd worden. Dit heeft alles te maken met het veiligheidsconvenant dat is gesloten tussen gemeente, politie, brandweer, DOVO en G.V.V.V. Het parkeren op sportpark Panhuis of de parkeerplaatsen bij het zwembad en scholengemeenschap ‘Het Perron’ geschiedt op eigen risico.

 

gratis WIFI bij DOVO en GVVV

Deze pagina delen via: