Over ons

Sponsor

Hatchtech

Clubs

Over ons

Al meer dan 10 jaar komt de legendarische Engelse voetbalclub Nottingham Forest in het Paasweekend met enkele jeugdteams op bezoek in Veenendaal.

Wat begon met wat onderlinge wedstrijdjes en kleine toernooitjes bij DOVO en GVVV voor onze Engelse gasten, is sinds dit jaar uitgegroeid tot een mooi internationaal jeugdtoernooi.

Er is een vriendschappelijke band ontstaan met onze Engelse gasten. Het toernooi is daarom de Friendshipcup gaan heten. 

Onze slogan is niet voor niets 'Football is about friendship!'. We hopen dat het een toernooi wordt met oude en nieuwe vrienden.

De Friendshipcup is sinds vorig jaar vernoemd naar Steve Billinghurst van Nottingham Forest. Hij heeft zich bijna 20 jaar ingezet om de jeugd mooie internationale ervaringen en misschien wel vriendschappen te bieden door voetbal. Dit vinden wij een mooie gedachte die wij ook graag willen uitdragen met ons toernooi.

De aartsrivalen maar tevens hele goede rode en blauwe buren DOVO en GVVV werken samen, op Sportpark Panhuis zodat we de beschikking hebben over twee prachtige voetbalaccomodaties naast elkaar. We zijn heel erg blij met de steun en hulp die we van beide verenigingen krijgen. Zonder die steun zouden we dit toernooi niet kunnen organiseren. Dit geldt ook voor de vele vrijwilligers en scheidsrechters die ons helpen.

We wensen iedereen en vooral de jeugd een mooie, internationale, vriendschappelijke en sportieve voetbaldag. 

Football is about friendship!

De organisatie.

 

Deze pagina delen via: