Sponsors

Sponsor

Hatchtech

Clubs

Sponsors

Dit prachtige toernooi zouden we niet kunnen organiseren voor onze jeugd zonder de financiële en materiële hulp van onze sponsors.

Onze sponsors zijn goud waard. We zijn ontzettend blij dat we met deze hulp zoveel jonge voetballers kunnen laten genieten van mooie internationale (voetbal-)ervaringen en meer. Als u op de onderstaande logo's klikt van onze sponsors, ziet u of er bedrijven bij zijn die iets voor u zouden kunnen betekenen. Zo kunnen wij onze sponsors weer helpen.

Onze speciale dank gaat uit naar onze hoofdsponsor HatchTech. Dit mooie Veenendaalse bedrijf wilde iets terug doen voor de jeugd van Veenendaal, omdat Veenendaal de stad is waar ze een groot internationaal bedrijf zijn geworden. HatchTech stond vanaf het begin voor meerdere jaren garant voor onze financiën, zodat wij konden gaan bouwen aan dit mooie internationale jeugdtoernooi.

Over HatchTech

Vanuit de verbondenheid met Veenendaal en de omgeving, sponsort HatchTech de Steve Billinghurst Friendshipcup, een internationaal voetbaltoernooi in samenwerking met het Engelse Nottingham Forest. De onderneming gelooft er in met sportiviteit en gezondheid bij te kunnen dragen aan de positieve ontwikkeling van de regio. 

HatchTech is een broedmachinefabrikant opgericht en gevestigd in Veenendaal. Het leveren van de allerbeste kuikenkwaliteit en dit door constant onderzoek optimaliseren is het hoofddoel van de onderneming. Dit doel vormt de grondslag van HatchTech’s bedrijfscultuur en activiteiten. De hoogwaardige kennis van het bedrijf in combinatie met innovatieve technische oplossingen maken het mogelijk om hoogwaardige en gebruiksvriendelijke concepten te ontwikkelen voor de wereldwijde pluimveehouderij.Vanuit een familiegevoel neemt HatchTech de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van Veenendaal en de omgeving. Om iets terug te doen voor de gemeenschap waar het 20 jaar geleden de kans heeft gekregen om het succes van vandaag de dag te bereiken.

Talentontwikkeling staat bij HatchTech centraal. “Net als bij het uitbroeden van een kuiken, waar externe condities cruciaal zijn voor de ontwikkeling van het dier, willen wij graag bijdragen aan de allerbeste ontwikkelcondities voor talent in de regio. Wij geloven er in dat een dergelijke investering niet vroeg genoeg gemaakt kan worden en starten graag al met de allerjongsten, in de vorm van sportieve ontwikkeling”, zegt Tjitze Meter, oprichter en CEO van HatchTech.

HatchTech gelooft dat sportiviteit en gezondheid bijdragen aan een goed leven en mooie ontwikkelingen in regio. Als bedrijf faciliteert het dagelijks projecten en werkzaamheden over de hele wereld. Met deze sponsoring faciliteert het bedrijf een internationaal evenement in de eigen regio, door teams uit verschillende landen samen te brengen op één prachtige plek, om de ontwikkeling en verbroedering te stimuleren.

Vanwege de poule structuur van het toernooi, worden de deelnemende teams uitgedaagd om iedere wedstrijd voor het maximale te gaan. Dit is exact de reden waarom HatchTech zich, naast de maatschappelijke verantwoordelijkheid, volledig kan identificeren met het toernooi. Door de lat na elke val of overwinning weer ietsje hoger te leggen, kan er uit iedere dag weer het beste gehaald worden en kan men zichzelf en de omgeving op een positieve manier blijven verrassen. 

Deze pagina delen via: